eM.Be Electronics

Kapelstraat 10
5591 HE, Heeze
Netherlands

Tel.: 040 – 842 18 15
B.T.W. nr. NL860419253B01
K.v.K. 75850567

Bankrelatie: NL79RABO 0346 8850 86

Website: www.embe-electronics.nl
e-mail: info@embe-electronics.nl

+ We zijn IPC-A-610 gecertificeerd. 

printplaat eM.Be Electronics

Techniek

Diverse soldeer- en desoldeerbouten

Zeefdrukmachine

Met deze machine wordt de soldeerpasta of lijm aangebracht op de PCB. We werken met hoogwaardige stalen stencils en kostenbesparende kaptonstencils. We maken gebruik van een DEK vector guard stencil frame voor het opspannen van de stencils. Dit wordt per PCB bepaald. De kaptonstencils gebruiken we veelal bij prototypes en kleine series.

Handmatige pick and place tafel

Met dit apparaat plaatsen we componenten handmatig op de PCB.

printplaat eM.Be Electronics printplaat eM.Be Electronics

Pick and place machines

We hebben twee Mydata pick and place machines. Dit zijn uiterst flexibele en snelle machines die geschikt zijn voor zowel kleine als grote series. Ze zijn in staat om zeer nauwkeurig de meest uiteenlopende componenten te plaatsen. Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Vapour phase

Onze Asscon vapour phase zorgt voor een hoogwaardig en zuurstofvrij soldeerproces.

Golfsoldeermachine

De golfsoldeermachine is uitgerust met een schuimfluxer en dubbele golf voor een kwalitatief goed loodvrij soldeerproces van zowel through hole als gelijmde SMD componenten.

Ultrasoon reiniger

We maken al gebruik van no-clean flux en no-clean soldeerpasta, maar reinigen met een ultrasoonreiniger behoort ook tot de mogelijkheden.

Microscoop

Hiermee controleren - en indien nodig repareren - wij de geassembleerde PCB’s. Wij gebruiken deze ook voor het aanbrengen van modificaties.

Testopstelling

Indien gewenst kan de klant een testoptelling/testprotocol aanleveren zodat wij de PCB’s uitvoerig kunnen testen zodat de geleverde PCB’s gegarandeerd functioneren.