eM.Be Electronics

Kapelstraat 10
5591 HE, Heeze
Netherlands

Tel.: 040 – 842 18 15
B.T.W. nr. NL860419253B01
K.v.K. 75850567

Bankrelatie: NL79RABO 0346 8850 86

Website: www.embe-electronics.nl
e-mail: info@embe-electronics.nl

+ We zijn IPC-A-610 gecertificeerd. 

printplaat eM.Be Electronics

PCB laten maken

Wanneer u besluit een PCB te laten maken, is het belangrijk om een partner te kiezen die niet alleen uw visie begrijpt, maar deze ook tot leven kan brengen. eM.Be Electronics is de specialist die u zoekt voor een nauwkeurige realisatie van uw elektronische componenten. Een PCB laten maken door ons betekent kiezen voor kwaliteit, precisie en een naadloze overgang van concept naar eindproduct. Voor diegenen die ook een hoogwaardige printplaat willen laten maken, bieden wij dezelfde ongeëvenaarde service en kwaliteit.

printplaat eM.Be Electronics printplaat eM.Be Electronics

Voor prototypes en kleine tot middelgrote series

Reparatie en modificatie

Klantspecifieke bekabeling assembleren

Een PCB op maat laten maken

Een PCB op maat laten maken is meer dan enkel de productie; het is een proces dat begint bij het ontwerp en eindigt bij een perfect functionerende printplaat. Onze experts staan klaar om niet alleen de assemblage van uw PCB te verzorgen, maar ook om deze vanaf het begin te ontwerpen, met aandacht voor uw specifieke bedrijfsbehoeften en toepassingen. Wilt u uw PCB laten testen en inbouwen? Ook dat is mogelijk. Daarnaast profiteert u bij ons van een scala aan diensten, waaronder de mogelijkheid om een printplaat te laten maken die voldoet aan alle technische en kwalitatieve eisen. Hier kunt u ook terecht voor de assemblage van printplaten, waarbij elke stap zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Bent u opzoek naar een expert in het maken van uw defecte printplaat?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Bent u klaar om uw printplaat te laten maken en wilt u profiteren van de expertise van ons team? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke assemblage. Ontdek de voordelen van een professionele partner wanneer u een PCB wilt laten maken.